Webbdesign

Design är mer än bara en snygg yta med rätt färger och typsnitt. Det handlar också om hur din webbsida är strukturerad och hur besökaren interagerar med den. Det handlar om att lösa problem och sätta sig in i besökarens behov för att maximera effekten av ditt budskap, stärka ditt varumärke och öka konverteringen. Det fixar vi med en genomtänkt upplevelse för användaren och detaljer som får dig att sticka ut i mängden.

Webbutveckling

I utvecklingsfasen omvandlas designskisser till en levande webbplats. Det finns en uppsjö av olika utvecklingsspråk, system och verktyg att använda sig av när man utvecklar en webbplats. En del dyrare och mer avancerade, en del billigare och enkla och det är inte alltid lätt att veta vilket man ska gå på. Vi har valt att utveckla med det verktyg som vi tycker är bäst för små och medelstora företag och organisationer, nämligen WordPress. Med oss får du en lättadministrerad webbplats med ett eget unikt tema som är responsivt och gdpr-kompatibelt.

Webbförvaltning

När din webbplats är färdig och på plats så börjar arbetet med att hålla den uppdaterad och a jour. Genom ett webbförvaltningsavtal kan vi hjälpa dig med kontinuerliga backuper och återställning om något skulle hända, löpande underhåll och uppdateringar av webbplatsen, kontakt med webbhotell och andra tredjepartsleverantörer mm. Kort och gott: vi ser till att din webbplats fungerar så att du kan fokusera på det du behöver.

Google-annonsering

Vill du ha mer trafik till din webbplats och hitta rätt besökare som kan omvandlas till kunder? Genom att annonsera på Google syns du när användarna söker på det du erbjuder och ökar chansen till fler besök och fler konverteringar. Vi kan hjälpa dig att komma igång med Google Ads och även sköta allt åt dig om du vill. Så att du kan lägga din tid på annat.

Sociala medier

Sociala medier är idag en viktig kommunikationskanal för företag oavsett vilken bransch du verkar i. Det kan dock vara svårt att veta vad man ska kommunicera ut, göra det kontinuerligt och faktiskt få ur sig de där inläggen. Vi kan hjälpa dig med strategier, mallar för olika kanaler, annonsering på sociala medier och även producera ditt innehåll, om du vill.

Videoproduktion

Ibland är det lättare att förklara något med video snarare än med text. Använder du rörlig bild så ökar även sannolikheten att din publik engagerar sig och sprider ditt material vidare. Videoproduktion till sociala kanaler eller webben kräver dock sin storytelling. För oavsett vad budskapet är så är videon lyckad först när den som tittar också känner och agerar. Hey Stella! sätter koncept, skriver manus och färdigställer hela den rörliga upplevelsen.