ELRÄTT

ELRÄTT

Vi skapade det kommunikativa konceptet ELRÄTT för vår kund Elektriska Installatörsorganisationen. ELRÄTT har sedan 2011 fungerat som en plattform där vi kan nå ut med vårt budskap till många målgrupper, inte bara installatörer. Vi har genom åren tagit fram annonser, reklamfilmer (TV, bio, webb etc), radioreklam, kampanjwebb, inbjudningar, nyhetsbrev, säljmaterial till medlemmar m.m Men den största enskilda insatsen vi gjorde var att lägga om strategin för hur EIO ska kommunicera att dagens elektriker kan mer än att dra kabel och koppla ström.

2011 års kampanj för ELRÄTT blev belönat med en hedrande andraplats i reklamtävlingen Columbi Ägg. Där belönas kommunikation som ”löser det till synes omöjliga.”


 


FASTIGHETENS FURSTE
En av 10 artikelfilmer som producerades för webben.


ETT ELRÄTT KUNDMÖTE
En inspirationsfilm för installatörer, grossister och leverantörer.


VD:N HAR ORDET
En inspirationsfilm för medlemsföretag.


EN ELRÄTT REKLAMFILM
Musik: A New Day – Dotty Blue (Specialskriven och komponerad för ELRÄTT.)